Language
Zoeken
Contact
+31 (0)6 383 22 000
Kamerbeek Antiek
Kamerbeek Antiek
Kamerbeek Antiek
Kamerbeek Antiek
Kamerbeek Antiek
Kamerbeek Antiek
Kamerbeek Antiek

Kamerbeek Antiek

Welkom bij Kamerbeek antieK

Kijk gerust eens rond in onze winkel.

De website en webwinkel worden momenteel verhuist, voor informatie betreffende producten kunt u via een mail contact met ons opnemen.

U kunt gerust een mail sturen, wij zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wij wensen u een fijne dag

De Nieuwe tijd.

Antiek en Design

Apart of eigenzinnig? ik heb mij altijd graag omringd met mooie spulletjes, vondsten in vitrines of net zoals in de musea, maar dan om vast te kunnen houden, te koesteren en te pronken. Bij Kamerbeek antieK vindt u onder andere antieK en Collectibles voor bij u in huis of op het werk. Informatie over objecten, voor de inrichting in uw huis of werk, kunt u vinden bij De Nieuwe tijd.

Archeologie en Bodemvondsten.

Archeologie en Bodemvondsten

Ik was 9 toen ik mijn eerste metaaldetector kreeg, dit vanuit mijn drang om alles wat er in de grachten en in het land zat, uit de grond te halen. Of dit nu ging om potscherven, pijpenkopjes of munten, ik nam alles mee naar huis.......... Om het hele verhaal te lezen, klik hier Archeologie en Bodemvondsten.

Munten en Assesoires

Munten en Assesoires

Als er munten worden verzameld komen er ook snel toebehoren en varia bij. Een gedreven verzamelaar kan zich vormen tot een numismaat en een leven lang hier toewijding in vinden. Voor de gedreven verzamelaar of Numismaat hebben wij ook benodigdheden, deze vindt u bij toebehoren en varia. Kijk voor meer informatie bij Munten en AssesoiresKamerbeek Antiek


Algemeen

Sitemap

Contact

Contact
+31 (0)6 383 22 000

Gegevens

Kerkdijk 45
3615 BB
Westbroek
KvK 66.99.61.47

Social Media

Facebook
Powered by kamerbeek-antiek.nl